“Робота на птахофабриці це про кар’єрне зростання та стабільну роботу”, – Сергій Малюга

31/10/2023
Інтерв'ю Новини

Робота у групі компаній "Володимир-Волинська птахофабрика" має чимало суттєвих переваг: привітний колектив, можливість саморозвитку та кар’єрного росту, учать в багатьох цікавих розважальних, культурних і благодійних заходах.

Img 7070
31/10/2023
Інтерв'ю Новини

Переваги, можливості для самореалізації й чому слід обирати Володимир-Волинську птахофабрику як надійного роботодавця стали темою для розмови Сергія Малюги та журналістів інтернет-видання БУГ.

П’ять років плідної роботи у компанії дали Сергію можливість пройти кар’єрними сходами від  обліковця до начальника складу готової продукції.

Сергій Малюга за фахом – юрист. Однак, знайти роботу за спеціальністю у рідному Володимирі чоловіку було важко. Тож вирішив працевлаштувався на птахофабрику, адже підприємство в регіоні пропонує високу оплату праці.

– Сергію, розкажіть, будь ласка, коли і як почали працювати на птахофабриці? Чому обрали саме цю компанію?

– 6-го червня 2018 року я прийшов працювати на птахофабрику. За спеціальністю юрист, але у нашому містечку знайти за фахом роботу не так просто, бо вакансій – обмаль. Тому і пішов працювати на дане підприємство.

Img 6849

– Якою була ваша перша посада?

– Обліковець складу готової продукції.

– Які етапи кар’єрного росту вже пройшли на птахофабриці й чого ще хотіли б досягнути?

– Працюю тут протягом 5 років. Почав з обліковця, як вже зазначив, а через три роки став заступником начальника складу. І рівно через п’ять років, у червні цього року, став виконувачем обов’язків начальника складу готової продукції. Ось такий в мене кар’єрний ріст.

– Чим саме вас приваблює робота на птахофабриці?

– По-перше, тут хороший колектив. По-друге, є можливість самореалізуватися. По-третє, кожен день відбувається щось нове. Ти щодня розвиваєшся, стаєш досвідченішим. І можна долучатися до “перегонів” за якістю роботи. Мої дружина, дитина та й вся родина, їдять продукцію з птахофабрики.

– Скажіть, а ви самі готуєте? Поділіться, будь ласка, улюбленим рецептом.

– Буває інколи готую. Найбільше подобається м’ясо “по-французьки”, нещодавно навчився готувати.

Рецепт м’яса “по-французьки” такий:

  • Порізати філе на порційні шматочки (як для відбивних), легко відбити;
  • очистити й порізати кружальцями картоплю;
  • у форму викласти шарами: картоплю, м’ясо, знову картоплю і м’ясо;
  • залити усе сумішшю сметани, води, зелені і спецій.

Запікати при 200 градусах у духовці протягом півтори години. Смачного!

– Яку саме продукцію Володимир-Волинської птахофабрики порадите купувати та чому?

– Звичайно, філе, бо це дієтичне м’ясо. Якщо хочеться чогось соковитішого, тоді варто обрати філе стегна.

Img 7079

– Птахофабрика відома своєю корпоративною культурою, розкажіть про неї. Які заходи тут відбуваються? У яких з них ви брали участь?

– Я б не назвав це корпоративною культурою, скоріше – це корпоративний вектор. Мається на увазі, що люди мають свій вектор і в ньому розвиваються. Ми всі йдемо у спільному напрямку.

Наразі ми беремо активну участь у зборі коштів на ЗСУ. Нещодавно їздили на LUTSK FOOD FEST, який мав на меті зібрати кошти для потреб однієї бригади. На заході наша команда смажила на мангалі м’ясо і продавала для відвідувачів за демократичною ціною, а військовослужбовців пригощали безплатно.

Беремо участь у книжкових ярмарках у Володимирі, які також передають кошти на потреби військових частин.

Ми долучаємося до багатьох благодійних ініціатив.

Окрім того, наразі 152 наших працівники захищають Україну від російських окупантів, тому ми ще й активно допомагаємо колегам. Тут можна багато говорити, але, мабуть, краще про такі речі мовчати зараз. Очікуємо повернення наших колег в команду після перемоги.

– Що є найскладнішим у вашій роботі?

– Найскладніше, мабуть, – це робота з людьми, бо в мене великий штат. Близько 70 осіб. Кожен по-своєму особливий і має певні амбіції. Це буває важко. До кожного потрібно підійти, домовитися, знайти спільну мову, знайти правильний підхід. Це доволі складна робота.

Img 6859

– Чи можливо збалансовано поєднувати роботу і сімейне життя? Чи вдається розділяти: вдома – особисте життя, а робота – на роботі?

– Доволі важко в мене виходить роз’єднувати. Бо є ситуації, які потребують негайного вирішення. Відповідно, мені можуть подзвонити і ввечері, або навіть вночі. Але, в основному, стараюся робочі питання залишати на роботі.

– З огляду на ваш кар’єрний ріст, щоб ви порадили людям, яким, можливо, пропонують вищу вакансію, але вони вагаються і бояться взяти на себе відповідальність.

– Буває, люди бояться брати на себе відповідальність. Бо вони сприймають цю відповідальність, як додатковий тягар. Але ж, всеодно, вони відповідають за своє життя, за свою сім’ю і дітей. Я не думаю, що відповідальність у керівника якась зовсім інша, набагато більша, і чимось відрізняється від тієї, яку ти вже на собі маєш. Тому не треба боятися, в тому немає нічого страшного.

– І, насамкінець, назвіть, будь ласка, своїх ТОП-5 принципів, якими керуєтесь в роботі для успішного виконання завдань та й загалом – у своєму житті.

– Як я вже казав, з людьми доволі важко працювати.

Тому перший принцип – лояльність до людей. Люди це відчувають. Якщо ти добре до них ставишся і розумієш їх, то вони відповідатимуть тим же – розумітимуть тебе і слухатимуться.

Другий принцип – завершеність. Не варто розпочинати якусь справу, якщо знаєш, що ти її не завершиш.

Третій принцип – зануреність. Потрібно повністю занурюватися у свою справу, свою роботу. Наприклад, якщо ти керівник, то повинен знати, які процеси за що відповідають, знати, як об’єктивно оцінити роботу колективу, чи окремо того, чи іншого працівника. Тому зануреність – необхідна.

Четвертий принцип – це принцип командності. Ти маєш створити свою команду, виростити людей, які будуть тобі допомагати. Бо одна людина точно не справиться, зважаючи ще й на те, що штат великий.

І п’ятий принцип – простота.

До слова, Володимир-Волинська птахофабрика запрошує стати частиною команди. Наразі відкриті вакансії: оброблювачів птиці, підсобних робітників з відлову птиці, підсобних робітників відділу капітального будівництва, готувачів кормів, слюсаря-ремонтника.

Якщо шукаєте роботу, не зволікайте – телефонуйте: +38 067 334 40 64

 

Syr 6632
11/06/2025
Avesterra Group запустила завод – 60 млн євро інвестицій та сотні нових робочих місць на Волині

Avesterra Group – це приклад того, як відповідальний бізнес залишається, працює і будує майбутнє в Україні, навіть у найважчі часи.

Скориговане зображення для сайту
07/05/2025
Офіційна заява Avesterra Group щодо безпідставних звинувачень у пособництві рф

Avesterra Group рішуче заявляє, що жодним чином не здійснювала і не здійснює підтримки чи фінансування військових формувань РФ. Поширення необґрунтованих звинувачень проти нашої компанії ми розцінюємо як спробу політичного та силового тиску на бізнес у воєнний час. 

Screenshot 1
24/03/2025
Avesterra – нова ера відповідального виробництва!

Ми десятиліттями забезпечували українців якісною курятиною. Час змінюється – і ми змінюємося разом із ним.

Pxl 20250314 123515164.raw 01.cover
17/03/2025
55 років на птахофабриці: як змінювалося виробництво і життя Миколи Огороднічука

У цьому інтерв’ю він розповідає про свій шлях від комбайнера до бригадира відлову, а також ділиться цікавими фактами про функціонування підприємства в різні часи.

Img 8464
06/03/2025
Світлана Тивонюк: 43 роки на фабриці – історія відданості та змін

Світлана Тивонюк – це не просто працівниця фабрики, це частина її історії. Вона бачила, як змінювалися покоління, як приходили нові технології, як фабрика з комунального підприємства ставала сучасним виробництвом. Вона пам’ятає важкі часи, коли зарплату доводилося чекати місяцями, але й періоди, коли праця на фабриці була гордістю для багатьох.

3
28/02/2025
Жіноче лідерство: шлях до успіху в агросекторі зоотехніка Володимир-Волинської птахофабрики Марії Джус

Марія Джус – приклад того, що справжня відданість своїй справі відкриває двері до успіху. Вона розпочала свою кар’єру як птахівник у бригаді Турівка, а сьогодні – зоотехнік Володимир-Волинської птахофабрики та відповідає за дві виробничі ділянки: Ліски та Селиське.

Pxl 20250110 072957457.raw 01.cover
29/01/2025
«Точність, яка змінює все»: Анна Гарбар — лаборантка хімічного аналізу птахофабрики

Як молодій дівчині знайти себе у вузькоспеціалізованій технічній професії? Який вплив має робота лаборанта на якість продукції та життя колективу?

3
16/01/2025
Жіноче лідерство у дії: як Христина Фейдак очолила комбікормовий завод Володимир-Волинської птахофабрики

У сучасному світі, де жінки все частіше стають лідерками у традиційно «чоловічих» сферах, історії таких успішних професіоналок надихають. Христина Фейдак — одна з тих, хто впевнено змінює стереотипи. Вона очолила комбікормовий завод Володимир-Волинської птахофабрики, успішно керує ним навіть у складні часи війни та демонструє, що лідерство — це, перш за все, професіоналізм, а не стать.

Img 9526
26/12/2024
Ольга Новосад: «Бути керівником у жіночому колективі птахофабрики – це бути майстром, психологом і подругою одночасно»

Бути жінкою на керівній посаді — це виклик, що вимагає не лише професіоналізму, а й емпатії, людяності, гнучкості та витримки. У цій розмові наша героїня, майстер фасувального цеху Володимир-Волинської птахофабрики Ольга Новосад, ділиться своєю історією: від кар’єрного шляху та труднощів роботи в жіночому колективі до секретів успіху.

1 / 2
ВИКОРИСТАННЯ COOKIES
Для збереження інформаціі на Вашому комп’ютері, покращення роботи нашого сайту пропонує використовувати файли cookies. Деякі файли cookies є невід’ємним елементом роботи сайту та вже встановлені на Ваш персональний комп’ютер. Ви можете видалити та заблокувати усі файли cookies з даного сайту, але при цьому деякі його елементи можуть відображатись та працювати некоректно. Щоб дізнатися більше про файли cookies, які ми використовуємо, та про те як їх видалити, ознайомтесь з Політикою Конфіденційності.
Згоден